+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

Jeg er i proces, skal du have noget med?!

Terapi – hvorfor er det overhovedet nødvendigt? Gør det nogen forskel, om jeg “arbejder” med mig selv? Hvad skal det gøre godt for?

Mange mennesker møder stor modstand i deres liv, og hvis jeg skal være ærlig, kender jeg også til det selv. I modstanden kan der ligge en grundlæggende overbevisning om, at verden er et hårdt sted at være – at der er for store krav, at vi skal lægge os i selen for, at vi på sigt er berettigede til at slappe af og nyde livet. Det kan føles som om, det er os imod verden, måske endda at vi ikke er velkomne i den verden, de andre lever i. Eller at vi skal gøre os fortjent til at være til på lige fod med andre. Det kan også være, vi føler, at vores krop er imod os, at den svigter os lige, når vi har mest brug for den, at den giver os smerter, angst, eller at den reagerer aggressivt og imod vores hensigter.

Har vi disse oplevelser og tanker, kan man sige, at vi er blevet uvenner med kroppen.

Alle disse reaktioner og overbevisninger er gamle indkodede reaktioner fra da vi var børn, men som stadig lever i os i dag.

Barndommens prægning

De første 7 år af vores liv lærer vi, hvordan vi overlever i denne verden, både fysisk og psykisk, og vores overlevelsesmønstre er med til at forme vores sansning af, hvordan vi er i verden som voksne. Når vi i barndommen har oplevet hændelser, der har gjort os utrygge, og som vi derfor har måtte “overleve” og ikke har kunne kapere, gemmer kroppen og sindet dem til, der er overskud til at reagere og blive favnet kærligt i vores reaktion. Sker det ikke, bliver vi ved med at gentage de gamle mønstre igen og igen. Det er som et barn, der utrætteligt prøver at forstå og overkomme den situation, de er i – og vi bliver låst i en indre barn tilstand.

Potentialet i traumer

Igennem Indre Barn Terapi kan vi lære vores overlevelsesmønstre, vores “indre børn” at kende. Vi kan få kærlig støtte til at gå igennem processen, og vi kan lære at holde os selv kærligt igennem vores modstand til os selv og verden.

Bag enhver proces er der et kæmpe potientiale til at genfinde kontakten til vores livsenergi: Den energi vi havde, da vi var børn. Vi kan genfinde kontakten til legen, kreativiteten og til vores livsglæde.

Kort sagt kan vi lære at blive trygge som voksne, der hvor vi ikke fik muligheden som børn.

Hvad med dig – skal du have noget med?

Hjælp andre – og dig selv – til at genfinde livsenergien

Kopi af Banner til nyhedsbrev 6

Hvis du er interesseret i at højne dine kompetencer indenfor traumeterapi og udvide dit netværk af andre terapeuter, psykologer, psykoterapeuter og behandlere, der beskæftiger sig med terapi og traumer, kan Indre Barn Traumeterapeut-uddannelsen måske være noget for dig.

Nyt hold starter 16. november 2023.

Tilmeld dig inden den 15. august og få early bird pris – spar 5.000 kroner.af

Terapeut, underviser, foredragsholder og medstifter af Skandinaviens største skole for kropsterapi, Totum.

Del

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis guide til de fem indre børn i dig

-

Indre Barn-specialist Ronni Vistisen

Lær dine indre børn at kende i gennem fem korte meditationer og modtag samtidig mit nyhedsbrev med inspiration til et mere selvkærligt liv.

Privatlivspolitik

Tak for tilmeldingen.