+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

1:1-sessioner

1:1-session

1.500,-

10 min Afklarende Samtale til Indre Barn Traumeterapeut Uddannelsen.

Gratis

1:1-session (3 stk.)

4.275,-

1:1-session (5 stk.)

6.750,-

Kurser og retreats

Indre Barn Traumeterapeut uddannelsen (kan betales i 5 og 10 rater)

49.494,-

Hjertets Vej på Kirsebærgården.

7.500,-

Grundkursus i Indre Barn terapi – weekend kursus d. 9-12 februar.

6.999,-

“Der er et før og efter Hjertets vej”

Fire dages kursus i at styrke vores relationer gennem selvkærlighed, selvforståelse og selvudfoldelse. At møde sit indre barn med kærlighed og plads – for at kunne møde andre – klienter såvel som nære relationer – fra sit højeste sted.

 

Du kan kun elske andre, som du elsker dig selv. Derfor er det indre arbejde med egenkærlighed og plads til at mærke og udfolde egne behov en vej til at styrke din kærlige forbindelse til andre. Egenkærlighed og forståelse er dit fundament for at kunne rumme og elske de, der står dig nær på det dybere plan.

 

Kurset er en nysgerrig rejse i sansning og forståelsen af de dybere lag af din bevidsthed. Det er en rejse, hvor vi sammen heler gamle sår fra barndommen og finder vejen tilbage til selvrespekten og selvkærligheden.

 

Læs mere om Hjertets Vej her.

Tilmelding

Pris: 7.500,-

Early bird: 6.500,-

Her kan du læse handelsbetingelserne

Tilmeld

Grundkursus i Indre Barn-terapi

Indre barn-metoden er en af de mest effektive behandlingsmetoder til forløsning af de traumer, der er skabt gennem vores opvækst. Det kan f.eks. være de psykiske skader, der kommer af at vokse op i et hjem med alkohol, vold, psykisk sygdom, eller andre omstændigheder, hvor barnet har oplevet fraværende eller krænkende adfærd.

 

”Børn holder ikke op med at elske deres forældre, når de af forældrene bliver gjort forkerte, de holder op med at elske sig selv”.

 

Disse ar på sjælen sætter sig dybt og former både vores psyke og vores krops udvikling. De danner vores holdning og afgør for vores livskvalitet.

 

Læs mere om kurset her.

Tilmelding

Pris: 6.999,-

Her kan du læse handelsbetingelserne

Tilmeld