+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

Supervision

Supervision

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode, der skal understøtte din faglige udvikling og øge kvaliteten i din praktiske professionsudøvelse.

Står du ind i mellem eller ofte ved briksen og tænker at det ”bare er en massage” eller fylder frygten for at fejle så meget i dine sessioner, at du stopper dig selv. Mangler du styrken til at turde springe ud i terapi/samtaleterapi-delen af dine behandlinger eller er du bare lidt ”rusten” efter måneders coronanedlukninger?

Måske har du brug for at få repeteret noget teknik eller arbejde med din intuitive tilgang til kropsterapi, måske har du bare et ønske om at udvikle dig som mennesker og behandler og føler du står meget alene med det i din hverdag.

Har du været på Indre Barn kursus, har du måske brug for supervision af dine Indre Barn sessioner..?

En supervisionsdag kan rumme alt dette og meget mere, af det som lige rør sig i gruppen. Hvis der er interesse for det, oprettes der faste supervisionsgruppe forløb, men til en start er det enkelte dage, hvor man kan tilmelde sig for en enkelt dag og se hvad det bidrager med når du står ved briksen.

ronnivistisen supervision1

Jeg har benyttet Ronni til supervision i forlængelse af min uddannelse som kropsterapeut hos Totum, når jeg har følt, at jeg var gået i stå i min udvikling som behandler og terapeut. Hver gang har Ronni formået at stille skarpt på mine blinde pletter ved briksen, så jeg er gået fra supervisionen med en aha-oplevelse og konkrete ting jeg med det samme har kunnet integrere i arbejdet med mine klienter.

Ronni besidder en stor kærlighed til faget og formår at møde en i øjenhøjde, så man ikke føler sig forkert som menneske og terapeut. Jeg kan på det varmeste anbefale Ronni, hvis du gerne vil blive skarpere på dig selv i rollen som kropsterapeut og i dit møde med klienten.

Rudi Sorgenfri, Totum Kropsterapeut

Praktiske informationer

Kurset vil blive afholdt på min klinik Casu i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot.
Slottet ligger ca. 10 min cykeltur fra Lejre station eller en halv times gang, hvis du ønsker en dejlig gåtur. Der er gratis parkering foran klinikken, til dig der er i bil.

Der er et lille landkøkken med mulighed for at opvarme medbragt mad.
Ønsker du at spise ude, ligger Restaurant Fasaneriet mindre end 100 m væk. Her er du velkommen til at tage op at spise, og der er også mulighed for at vi bestiller mad fælles og spiser på klinikken.

Der vil i pauserne være mulighed for en gåtur i de omkringliggende skove.