+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

        Hører du dine sirener synge? 

På denne workshop tager vi dig med på en lille helterejse ind i dig selv. Vi arbejder med Joseph Campbels metode The Hero’s Journey og Ronni Vistisens Indre Barn-teknikker som en vej til at komme fri af dine gamle mønstre – dem der luller dig i søvn og får dig til at glemme dine behov og dybeste drømme.

 

Hører du dine sirener synge?

Ornament2 kurser

De husker dig på den del af dit indre barns fortællinger, som kalder på opmærksomhed.

Sirenerne er mytologiske væsener fra oldtidens grækenland. De smukke havkvinder sang så smukt, at de lokkede fiskerne på afveje. De styrede skibene direkte ind i tågen, hvor de stødte på grund i evig fortabelse.

Sirene-sangen kender vi alle i os selv. Det er fristelser og kortvarige stimulanser, der leder os på afveje og får os til at falde i søvn. Chokolade og sukker, rødvin, kaffe, Netflix, fortabelse i facebook på telefonen, shopping, overspringshandlinger. Alt det, der afholder dig fra at nå dine mål. Alt det, der får dig til at falde i søvn og glemme dine dybeste drømme.

Vi møder ofte vores sirener – afledninger med skam og skyldfølelse. Den indre dommer er på overarbejde. Det er bare et spørgsmål om selvdisciplin, siger du måske til dig selv!

Men dine sirener er der med et vigtigt formål.

De har et vigtigt budskab til dig. Det er dit Indre Barn, der kalder på healing af gamle traumer, sår og uforløste behov. Og hører du godt efter, vil de anvise en direkte vej til udvikling, vækst og fornyet fokus. Din superpower!

Uhelede sår og smertefulde oplevelser, der ligger bag dig og i din slægtshistorie, definerer din historie. De lever i dig nu. I din krop og i dine relationer. Der er derfor sirenerne får lov, at blive ved med at trække rundt med dig. Når vi bliver bevidst om vores historie, giver det kraften til skrive en ny.

På denne workshop tager vi dig med på en lille helterejse ind i dig selv. Vi arbejder med Joseph Campbels metode The Hero’s Journey og Ronni Vistisens Indre Barn-teknikker som en vej til at komme fri af dine gamle mønstre – dem der luller dig i
søvn og får dig til at glemme dine behov og dybeste drømme.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Pris: 449 kr.

Rejsen foregår online,

og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Pris for deltagelse.

449 kr.

22 feb 2021 kl. 15:00 – 18:00