+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

Hjertets vej

Hjertets vej

Fire dages kursus i at styrke vores relationer gennem selvkærlighed, selvforståelse og selvudfoldelse. At møde sit indre barn med kærlighed og plads – for at kunne møde andre – klienter såvel som nære relationer – fra sit højeste sted.

“Der er et før og efter Hjertets vej “
Du kan kun elske andre, som du elsker dig selv.

Derfor er det indre arbejde med egenkærlighed og plads til at mærke og udfolde egne behov en vej til at styrke din kærlige forbindelse til andre. Egenkærlighed og forståelse er dit fundament for at kunne rumme og elske de, der står dig nær på det dybere plan.

IMG 2396

Hjertets vej i Ådalen

Ornament2 kurser

Kursets forløb og indhold

 

Kurset er en nysgerrig rejse i sansning og forståelsen af de dybere lag af din bevidsthed. Det er en rejse, hvor vi sammen heler gamle sår fra barndommen og finder vejen tilbage til selvrespekten og selvkærligheden.

På Hjertets vej får du en plads til dig selv, som du måske aldrig nogensinde før har haft. Det her er ikke endnu en metode. Det her er mesterlære i dit eget hjerte og i at lade det komme indefra og ud – og have modet til at komme dybere end du har gjort før. På vores kursus stiller vi skarpt på at se alt det, der gør dig til menneske. Når vi er sammen i en gruppe, mærker vi det fællesmenneskelige; i genkendelsen af, at vi ikke er alene i vores sårbarhed, lige der sker helingen. Vi mestrer det trygge og tillidsfulde rum. Du vil i mødet med os komme i kontakt med både det moder – og faderspecifikke og et hav af redskaber, som er funderet i vores mange-årige praksis som terapeuter og facilitatorer.

Måske er du:

 • Psykoterapeut/psykolog, der ønsker at blive styrket i relationen til dig selv, således at du bliver styrket i relationen til dine klienter, fordi du aldrig kan gå længere med dine klienter, end du selv er gået.
 • Kropsterapeut/behandler, der ønsker at dykke dybere ned i egne uforløste følelses- og traumemønstre og lære om andres. Du får desuden indsigt i det samtaleterapeutiske ved at opleve to erfarne terapeuter arbejde i det terapeutiske rum.
 • Coach/rådgiver, der ønsker indblik i, hvordan dine egne og dine klienters problematikker hænger sammen med gamle mønstre og tidlige såringer, og hvorfor adgangen til selvkærlighed eller ændrede overbevisninger nogle gange er begrænsede.
 • Mor/far: Hjertets vej kan være vejen tilbage til dig selv, efter at have sat dig selv på stand by i perioder i dit forældreskab. Du er vant til at skabe rum for andre, vant til at give, spejle, møde og rumme, men hvor er du selv kære spaceholder, kære mor eller far? Måske er det på tide, at du får noget selvkærligt til dig. 
 • Et sted i livet, hvor du bare kan mærke at Hjertets vej kalder på dig. Så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig. Kontakt endelig Ronni eller Line ved spørgsmål.

Vi arbejder med at skabe et kærligt rum for os selv. For når vi har skabt det, bliver vi også i stand til at skabe et kærligt rum for vores børn, vores partner eller forældre og venner. Det styrker dig i at genkende og vælge de relationer, der nærer dig.

At være behandler for andre, mentor, lærer eller forælder kræver, at vi selv har modet til at gå forrest. Vi kan aldrig gå længere med vores klienter, end vi er gået med os selv. Ligesom vi ikke kan møde vores børn på et dybere niveau end der, hvor vi selv tør gå med.
Det handler til syvende og sidst om vores evne til at møde os selv med den dybeste egenkærlighed. Relationen til os selv afspejler relationen til andre.

At betræde denne sti betyder, at vi som behandlere, terapeuter og forældre skal være villige til hele tiden at holde vores eget indre barn i hånden, for at vide hvornår vi ramler ind i nogle af vores egne mønstre. Det er den dybe bevidsthed om, at vores indre barn er med på rejsen – uanset hvilken relation vi er i. Når vi glemmer vores eget, mister vi ofte forbindelsen til klienten – den anden.

Dette kursus er målrettet dig, der arbejder eller gerne vil arbejde professionelt med mennesker. Vores erfaring er, at uanset hvor dygtig man bliver som behandler, så er det en relations-rejse, man tager, hver eneste gang en klient træder ind i vores rum. Derfor insisterer vi på at bringe det medmenneskelige aspekt ind i relationen mellem klient og behandler.

“Mennesker har brug for mennesker.”

Undervisningen foregår i små hold med max 16 deltagere. Vi skaber et fælleskab, et trygt, ikke-dømmende rum, hvor der er plads til at mærke forbindelsen til både styrke og sårbarhed. Vi arbejder som hinandens vidner med:

 • Meditation
 • Øvelser
 • Gruppeterapi
 • Indre Barn-øvelser
 • Sharrings
 • Øvelser i self compassion

“For mig har Hjertets Vej været en stor åbning. Ronni og Line skabte rammerne, hvorfra jeg i den lille gruppe turde åbne mig i tillid til at alt var som det skulle være.

På en overraskende måde, blev jeg healet og forløst. Jeg er i hvert fald kommet et stort skridt videre i min proces, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

At fare vild og komme tilbage igen, selvom min stedsans normalt er god, siger også for mig noget om, hvordan sted og mennesker kan røre og flytte én til nye perspektiver på livet.”

Ditte Andreasson
(Deltager på Hjertets vej)

Ronni og Line

Vi deler kærligheden til mennesker og modet til at gå dybere. Vi kommer med hver vores styrker og har til sammen over 25 års terapeutisk erfaring.

“Der er et lys i dit hjerte, parat til at blive tændt. Der er et tomrum i din sjæl, parat til at fyldes. Hav mod til at gå med lyset.”

Line Engell Gerhardt

Medmenneskelighed er en integreret del af Lines personlighed, og fagligt er hun dybt forankret efter 16 års arbejde som terapeut.
Hun har gennem hele sit voksenliv med stor nysgerrighed, dannet og uddannet sig inden for en bred vifte af terapeutiske retninger, blandt hendes kompetencer kan nævnes underviser i kropsterapi, praktiserende psykoterapeut, SE-traume terapeut og Clairvoyant. Læs mere på Lines hjemmeside

“Vores livskvalitet er defineret af kvaliteten af vores relationer.”

Ronni Vistisen

Ronni Vistisen er en af landets mest erfarne kropsbehandlere, psykoterapeut og ekspert i Indre Barn. Han var grundlægger af Skandinaviens største skole for kropsterapi Totum og underviser behandlere på masterniveau blandt andet i Indre Barn. Han faciliterer undervisning, terapeutisk vandring og står bag Podcasten og facebook gruppen, Det Terapeutiske Rum.

Praktiske Informationer

Kurset vil blive afholdt på Ådalen kursuscenter i smukke omgivelser ved kyndeløse strand i lejre på Sjælland. Ådalen har en naturskøn beliggenhed og den rolig atmosfære skaber plads til fordybelse og inspiration. Ådalen ligger lige op ad den fredede Ejby Ådal, 150 meter fra vandet. Det er et oplagt sted til både at se indad og til at se udad – vi kalder det indsigt med udsigt. 

Her kan du kan se og læse mere om Ådalen krususcenter

På dette kursus er det også muligt at tilkøbe kost og logi under hele kurset.

Du vil blive indlogeret på 2 personers værelser. Værelserne er fordelt på stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede. 

Der er på dette kursus ikke mulighed for enkelt værelse.

Kost og logi indeholder;
Morgenmad, frokostsuppe el. salat, middag + frugt, snacks el. kage/dessert i løbet af dagen.
Maden er økologisk og primært vegetarisk (skriv hvis du har andre behov, så imødekommer vi det).
& sengetøj, håndklæde og slutrengøring.

 

Hjertetsvej Pris: 7.900,-
(Pris med Earlybird rabat  ved tilmelding inden 15 August 6900 ,-) 

Kost og logi pakke pris: 2900.-

Hjertets vej, Ådalen

Kurset vil blive afholdt på Ådalen i smukke omgivelser i Lejre på Sjælland.

Fredag d. 10. marts. kl. 10.00-18.00
Lørdag d. 11. marts. kl. 10.00-18.00
Søndag d. 12. marts. kl. 10.00-16.00

NB: Tilmelding er bindende.
Når du har betalt for din plads i gruppen, kan pengene ikke refunderes.