+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

Grundkursus i Indre barn/udviklingstraumeterapi, Ledreborg

Indre barn

Indre barn-metoden er en af de mest effektive behandlingsmetoder til forløsning af de traumer, der er skabt gennem vores opvækst. Det kan f.eks. være de psykiske skader, der kommer af at vokse op i et hjem med alkohol, vold, psykisk sygdom, eller andre omstændigheder, hvor barnet har oplevet fraværende eller krænkende adfærd.

”Børn holder ikke op med at elske deres forældre, når de af forældrene bliver gjort forkerte, de holder op med at elske sig selv”.

Disse ar på sjælen sætter sig dybt og former både vores psyke og vores krops udvikling. De danner vores holdning og afgør for vores livskvalitet.

Grundkursus i Indre barn/udviklingstraumeterapi

Ornament2 kurser

Kursets forløb og indhold

Kurset er henvendt til dig der gerne vil – eller allerede – arbejder professionelt med mennesker. Måske er du …

  • Psykoterapeut, men ønsker at dykke dybere ned i det psykodynamiske formarbejde.
  • Kropsterapeut, der vil gerne dykke dybere ned i de bagvedliggende mønstre, når du støder på uforløste følelses- eller spændingsmønstre eller gerne vil blive bedre til det samtaleterapeutiske.
  • Coach eller rådgiver, der oplever, at dine klienters problematikker hænger sammen med gamle mønstre, hvor motivation til selvkærlighed eller til at ændre overbevisninger ikke virker.

”Tre ting forbavser, når man arbejder med sit indre barn: Hastigheden, hvormed man ændrer sig, dybden af denne ændring, og den styrke og kreativitet man mærker, når sårene er helet.”

Citat: Psykoterapeut John Bradshaw

På kurset vil du lære en model der indeholder alle de opmærksomhedspunkter, vi som terapeuter skal vide noget om for at forløse traumer og for at undgå at skade vores klient yderligere. Kurset er opbygget ud fra et mesterlæreprincip, hvor jeg vil vise Indre barn-metoden og efterfølgende – med min assistent – guide og supervisere dig grundigt igennem de tre trin i modellen.

Som en ekstra bonus indeholder kurset en 1:1 Indre Barn session med Ronni Vistisen (Værdi 2250 kr.) Det er med til at sikre, at du har det egenterapeutiske grundlag for at deltage på kurset. Sessionen bookes inden kursusstart.

Du vil selv blive behandlet i trygge og kærlige rammer.
Vi kan ikke tage vores klienter længere end vores erfaring rækker til. Sagt på en anden måde: Man får først den fulde forståelse af den terapi man udøver, når man har oplevet den på egen krop. Hvis vi ikke ved, hvordan vi heler vores eget indre barn, kan vi ikke guide vores klienter i at gøre det.
Derfor er kurset en blid og tryg guidning i hvordan du healer dine egne sår. Den vil bestå af meditation, refleksion, visualisering og familieopstilling – både under supervision i mindre grupper, og som undervisning for hele holdet.

På kurset vil vi også teoretisk gennemgå barndommens forskellige udviklingsfaser, og hvordan de påvirker relationsdynamikken. Det giver en bedre forståelse og genkendelse af de forskellige barndomstraumer, der kan være i vores klienter. Du vil ganske enkelt kunne læse og forstå dine klienter bedre.

Praktiske Informationer

Kurset vil blive afholdt på min klinik Casu i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot.
Slottet ligger ca. 10 min cykeltur fra Lejre station eller en halv times gang, hvis du ønsker en dejlig gåtur. Der er gratis parkering foran klinikken, til dig der er i bil.

Der er et lille landkøkken med mulighed for at opvarme medbragt mad.
Ønsker du at spise ude, ligger Restaurant Fasaneriet mindre end 100 m væk. Her er du velkommen til at tage op at spise, og der er også mulighed for at vi bestiller mad fælles og spiser på klinikken.

Der vil i pauserne være mulighed for en gåtur i de omkringliggende skove.

Pris: 8.499,-

Indre barn, Ledreborg

Kurset vil blive afholdt på min klinik Casu i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot.

Torsdag d.30. September Kl. 15.00-21.00
Fredag d. 1. Oktober Kl. 10.00-18.00
Lørdag d. 2. Oktober Kl. 10.00-18.00
Søndag d.3. Oktober Kl. 10.00-16.00