+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

Rejsen, Helterejsen (1:6). Gæst: Nana Askov

Dette er første af seks afsnit i en føljeton om helterejsen – ’Hero’s Journey’.

Joseph Campbells ’Hero’s Journey’ handler om, at man med udgangspunkt i eventyrernes og mytologiernes fortælleteknik kan tematisere livsfaser og centrale begivenheder i livet.

Hør Nana Askov og Ronni Vistisen fordybe sig i helterejsen, og om hvordan tematiseringen kan øge forståelsen – og derved også en bedre håndtering – af livet. Hør om sammenfaldet mellem det indre barn og rejsen, som vi alle befinder os på, og om hvordan en forståelse for begge dele kan føre til øget livsduelighed.

Indre barn-metoden er en af de mest effektive behandlingsmetoder til forløsning af de traumer, der er skabt gennem vores opvækst. Det kan f.eks. være de psykiske skader, der kommer af at vokse op i et hjem med alkohol, vold, psykisk sygdom, eller andre omstændigheder, hvor barnet har oplevet fraværende eller krænkende adfærd.

”Børn holder ikke op med at elske deres forældre, når de af forældrene bliver gjort forkerte, de holder op med at elske sig selv”.

Disse ar på sjælen sætter sig dybt og former både vores psyke og vores krops udvikling. De danner vores holdning og afgør for vores livskvalitet.

Indre barn, Ledreborg

Kurset vil blive afholdt på min klinik Casu i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot.

Torsdag d.30. September Kl. 15.00-21.00
Fredag d. 1. Oktober Kl. 10.00-18.00
Lørdag d. 2. Oktober Kl. 10.00-18.00
Søndag d.3. Oktober Kl. 10.00-16.00