+45 51 51 68 80 kontakt@ronnivistisen.dk

1:1-sessioner

En session med Ronni Vistisen bliver skræddersyet til dig og dine behov.

 

Hos Ronni Vistisen får du ikke et kvikfix. Det er dybdegående terapeutisk arbejde, hvor du kommer til at arbejde med roden af dine problematikker.

Han bruger ud fra sine kropsterapeutiske og psykoterapeutiske erfaringer forskellige metoder og tilgange som kan variere fra gang til gang.

Om det er støtte til din selvudviklingsrejse med samtale, en terapeutisk vandring, healing af gamle traume mønstre fra din barndom, eller en kropsterapeutisk behandling, stiller han al sin viden og erfaring til rådighed.

Det er også muligt at købe tre eller fem sessioner på én gang.

Tre sessioner

Tre sessioner er til dig der ønsker et kortere og mere intenst terapiforløb.

Jeg anbefaler at behandlingerne bestilles med 1-2 ugers mellemrum, til dig der har en specifik problematik, som du ønsker at arbejde med.

Tre sessioner er også til dig, der ønsker min støtte i din selvudvikling, hvor det kræver et engagement over en kort, men intens periode. Ved behandlinger over en periode på 1-2 måneder sikrer vi, at både kroppen og psyken kan følge med i dine livsændringer.

Fem sessioner

Fem sessioner er til dig der ønsker et længere forløb.
Jeg anbefaler, at behandlingerne bestilles med 2-3 ugers mellemrum for at få den fulde effekt.

Fem sessioner er også til dig, der ønsker min støtte i din selvudvikling, hvor det kræver et engagement over en længere periode. Ved behandlinger over en periode på 4-6 måneder sikrer vi, at både kroppen og psyken kan følge med i dine livsændringer.

Vi vil dog sammen tilpasse hver enkelt behandling og tidsintervallet imellem behandlingerne ud fra din problematik.

Terapeutisk Vandring

I en terapeutisk vandring, vil der være den tid og ro du skal bruge for at finde ind til roden i dine problematikker, hvor både forståelsen, og healingen sker.

Jeg vil guide dig igennem forløbet med dybdegående terapeutiske teknikker der vil være særligt tilpasset dig. Vi vil både skoven som en naturlig del af det terapeutiske rum.

terapeutiskvandring

Behandling af børn

Mange af de psykosomatiske mønstre vi får med os op gennem voksenlivet, stammer fra barndommen. Det er mens vi er børn, at både kroppen og sindet gennemgår den største forandring. Børnenes trivsel og udvikling kan blive påvirket på mange måder gennem opvæksten, og dårlige oplevelser kan sætte sig som traumer i krop og sind, som kan give sygdomme og problemer i voksenlivet, der kunne være undgået, hvis der bliver sat ind i tide.

Mange af de børn jeg behandler har brug for en ekstra støtte, hvis familien har været igennem en hård tid, hvor der ikke har været det store psykiske eller fysiske overskud i familien.

Det kan være under eller efter en skilsmisse, under sygdomsforløb, enten barnets eget eller i den nærmeste familie.

Det kan også være hvis familien bærer på sorg efter et dødsfald, og at der derfor ikke er det store overskud til at være nærværende over for barnet og dets behov.

Behandlingen kan også bruges som støtte, hvis barnet er udsat for mobning eller krænkende adfærd, enten af familiemedlemmer eller i institution eller skole.

RonniVistisen behandlingafboern

Behandlingen kan indeholde en blanding af kropsterapi, samtaleterapi, og øvelser for både barnet og resten af familien, individuelt tilpasset barnets behov.

Mine behandlinger af børn, er ikke udelukkende fokuseret på en terapeutisk tilgang ud fra barnets behov, men hele familiens behov.

Derfor inddrager jeg også forældrene i mine behandlinger. Jeg anbefaler at man afhængig af problematikken, vælger et længere forløb på 3-5 behandlinger og jeg vil i samarbejdet ofte også anbefale at forældrene får en behandlingssession.