OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Generelle Spørgsmål:

Hvad hvis jeg vil melde afbud?

Svar: Du kan frit melde afbud indtil 24 timer før. Ved afbud meldt inden kl. 8.00 samme dag, er der et gebyr på 550 kr. Senere afbud eller udeblivelse vil resultere i at blive afkrævet fuld betaling for den behandling du skulle have haft. Afbud skal ringes ind eller du kan nemt selv aflyse din tid via det link, du har fået når tiden er booket online. Afbud på sms eller mail, vil ikke blive betragtet som afbud.

Tager du dankort?

Svar: Nej, jeg modtager ikke dankort. Du kan betale kontant eller ved bankoverførsler. Husk på, at du kan trække firmamassage fra, hvis du er selvstændig.

Kan man få betalt behandlinger via en sundhedsforsikring?

Svar: Jeg er uddannet kropsterapeut og der er flere sundhedsforsikringer, der godkender det til behandling.
Ring gerne for mere info.

Kan man parkere i nærheden?

Ja, klinikken ligger tæt på parkering og offentlig transport.
Se hvordan du finder vej her.

Ronni Vistisen

Spørgsmål om behandlingen

Behøver jeg at have en skade for at komme til behandling ?

Svar: Nej, på ingen måder. Hvis der ikke er nogen skade, vi skal kigge på – så fordyber vi os bare i det, der kommer frem i behandlingen. Der er flere, som primært får behandling for at arbejde med et følelsesmæssigt aspekt.

Kan jeg gå på arbejde lige efter en behandling ?

Svar: Som udgangspunkt kan du godt gå direkte tilbage på job. Dog kan nogen opleve især efter de første behandlinger, at de er lidt ”rundtossede” og trætte efter behandlingen. Det optimale ville selvfølgelig være at kunne slappe af resten af dagen, men det er ikke altid muligt

Jeg er genert og vil helst beholde en top på. Vil det påvirke behandlingen meget?

Svar: Nej, du kan sagtens beholde din top på under behandlingen.

Jeg er stresset og har voldsomme spændinger i nakken og ud i skuldre og arme. Er det noget du kan hjælpe med?

Svar: Jeg har gode erfaringer med stress, og hvordan mine behandlinger påvirker positivt. Flere oplever at behandling hos mig skaber mere “rum”, så det bliver nemmere at tackle både stress og angst.

Min fordøjelse er gået lidt i stå, og jeg har hørt at dine behandlinger kan hjælpe – er det rigtig?

Svar: Ja, det er korrekt, behandlingen arbejder meget med organerne også – og jeg har rigtig gode erfaringer med at hjælpe fordøjelsen på rette spor.

Er behandlingen også en kiropraktisk behandling?

Svar: Nej, det er ikke en kiropraktisk behandling. Jeg foretager ikke manipulationer, men mobiliserende ledfrigørelser. Får du en henvisning fra din læge til en kiropraktor, kan denne henvisning ikke bruges hos mig.

Er det farligt, at det siger knæk?

Svar: Nej, – Ved en ledfrigørelse kan der høres et ”knæk”. Det er når leddets to flader bliver adskilt. ”Knækket” er et resultat af, at der i forbindelse med trykændringen i leddet sker et lille udslip af ledvæske, hvorved der frigøres små ”gasbobler” inde i leddet.

Bruger du olie?

Svar: Nej, jeg bruger ingen olie, creme eller lignende i behandlingerne. Det er vigtigt for mig, at have direkte kontakt til kroppen.